DesignDeluxe.sk

Novinky

Novinky

Čo obsahuje projekt rodinného domu?


Všetky návrhy rodinných domov sú spracované do formy hotového projektu, ktorý poslúži pre potreby vybavenia územného rozhodnutia, stavebného povolenia a samotnej realizácie rodinného domu. Projekty sú spracované v súlade so stavebným zákonom a súčasne platnými technickými normami. Pre každého stavebníka je projekt záväzný a musí ho rešpektovať v plnej miere. Projekt rodinného domu dodávame v 5 paré.

Paré č.1,2,3 slúži na vybavenie stavebného povolenia, paré č.4,5 ostáva u investora a slúži na výstavbu.

 

KAŽDÉ PARÉ OBSAHUJE

Projekt architektúry

obsahuje sprievodnú a technickú správu, aproximatívny rozpočet, výkresy v mierke 1:50 a 1:100, základy, pôdorysy, rez, krov, pohľady, výpisy výrobkov, detaily a projekt požiarnej ochrany (v paré číslo 1-3).

Projekt statiky
obsahuje technickú správu, výkresy skladby a tvaru stropov, výkresy výstuže stropov, vencov a prekladov, schodiska, väzníkový krov, výkazy materiálov a na požiadanie statický výpočet.

Projekt zdravotechniky
obsahuje technickú správu, výkresy vnútorného vodovodu, kanalizácie a domového plynovodu a výkaz materiálu.

Projekt elektroinštalácie
obsahuje technickú správu, elektrické rozvody, bleskozvod, schému rozvádzača a výkaz materiálu.

Projekt ústredného kúrenia
obsahuje technickú správu, výkresy rozvodov ústredného kúrenia, schému zapojenia kúrenia, rozmiestnenie a dimenzie vykurovacích telies a výkaz materiálu. Projekt je spracovaný pre plynové kúrenie a obsahuje vetranie s rekuperáciou a projektové energetické hodnotenie na „ultranízkoenergetický rodinný dom“. Ako alternatívu dostanete elektrické vykurovanie Tepelným čerpadlom.

<< Späť na predchádzajúcu stranu